Interested to sell something?APPLY NOW

Mengapa Menggunakan Meja Keluli Tahan Karat – Stainless Steel?

Meja keluli tahan karat (stainless steel) boleh digunakan untuk jangka masa yang panjang. Meja ini sangat popular kerana tahan lama, ringan dan kukuh. Meja yang diperbuat daripada keluli tahan karat (stainless steel) boleh digunakan sebagai meja dapur di mana anda mengumpulkan semua makanan anda atau digunakan sebagai meja tulis di ruang kerja anda. Fungsi meja keluli tahan karat (stainless steel) adalah tidak terbatas dan dapat digunakan dengan banyak cara yang berguna.

Meja keluli tahan karat (stainless steel) boleh digunakan di ruangan dalam, luar, garaj dan dapur. Meja yang diperbuat daripada keluli tahan karat (stainless steel) juga boleh digunakan di salun dan juga meja di hospital. Sekiranya anda bekerja di ruangan luar, meja yang diperbuat daripada keluli tahan karat (stainless steel) juga akan berfungsi dengan baik kerana ia mempunyai semua perkara yang anda perlukan di satu tempat.

FUNGSI DAN KEGUNAAN MEJA KELULI TAHAN KARAT

Meja keluli tahan karat (stainless steel) juga dapat menahan beban yang sangat berat, itulah sebab mengapa meja ini banyak digunakan sebagai meja kerja di kilang dan industri. Permukaan meja yang diperbuat daripada keluli tahan karat (stainless steel) sangat tahan calar, tahan suhu yang tinggi, tidak mudah lekuk dan kemik. Meja keluli tahan karat (stainless steel) banyak digunakan di hospital terutamanya di bilik operasi dan makmal. Meja senang dibersihkan dan dibasmi kuman, tidak berwarna supaya ia akan sentiasa bersih.

Sekiranya anda ingin menggunakan meja yang diperbuat daripada keluli tahan karat (stainless steel) di rumah, meja ini sangat sesuai untuk digunakan di dapur kerana ia tidak berkarat dan mudah untuk dibersihkan. Anda boleh meletakkan peralatan memasak anda yang diambil terus dari ketuhar atau ketuhar gelombang mikro di atas meja kerana meja keluli tahan karat (stainless steel) dapat menahan suhu panas yang tinggi. Meja yang diperbuat daripada keluli tahan karat (stainless steel) juga boleh dipindahkan dengan mudah dari satu tempat ke tempat yang lain.

 

Meja keluli tahan karat (stainless steel) boleh dibuat mengikut keperluan anda sendiri. Anda boleh membuat meja yang dilengkapi dengan ruang simpanan seperti laci atau rak dengan pintu. Ada beberapa meja yang diperbuat daripada keluli tahan karat (stainless steel) juga dilengkapi dengan ruang papan pemotong di bahagian atas dan tempat penyimpanan tertutup di bahagian bawah.

Meja keluli tahan karat (stainless steel) umumnya direka dan dihasilkan dari bahan keluli berkualiti tinggi. Meja ini diperbuat daripada keluli tahan karat (stainless steel) dengan ketebalan yang mencukupi dan sesuai untuk kegunaan industri dan kilang.

Syarikat kami terletak di kawasan Seri Kembangan, kami menjual pelbagai jenis produk keluli tahan karat (stainless steel) termasuk meja keluli tahan karat (stainless steel) yang terpakai dan berkualiti tinggi untuk digunakan di rumah, pejabat, pangsapuri, hotel, sekolah, kampus, restoran, makmal, industri, kilang, pusat membeli-belah dan tempat-tempat lain.

Hubungi kami di alamat yang tertera di bawah jika anda sedang mencari dan memerlukan meja keluli tahan karat (stainless steel) yang sesuai dengan keperluan dan keinginan anda. Anda juga boleh berunding terus dengan kami mengenai pemilihan bahan, ukuran, model, reka bentuk dan harga untuk meja keluli tahan karat (stainless steel) yang sesuai dengan keperluan dan bajet anda.

MURAH KITCHEN
Lot 3210, Jln Balakong, Kwsn Perindustrian Kg Baru Balakong
43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia

Phone:
+603-8657 7777  Fax: +603-8964 0229
Email: sales@kitchen-arena.com.my

Logo
Reset Password