Welcome To Murah Kitchen 🤩

Welcome to Murah Kitchen. Pernah atau tidak anda mendengar apa itu Murah Kitchen? Let me share to you: –

Murah Kitchen adalah Kedai 2nd Alatan Dapur Komersial & Peti Sejuk yang terbesar di Malaysia. Di sini kami mempunyai lebih 500 barangan produk terpakai serta pelbagai kategori alat dapur komersial yang dijual yang terdiri daripada chiller, freezer dan alat- alat stainless steel yang lain. Produk yang paling hot selling di kedai kami adalah peti sejuk komersial dan juga alatan dapur stainless steel seperti bowl sink, ring kwali, 3 tier worktable dan macam – macam lagi. Jangan risau tentang kualitinya kerana peralatan dapur terpakai kami adalah dari stainless steel yang berkualiti sahaja.

Pelbagai Kategori Alat Dapur Komersial

Jika anda mencari peralatan dapur untuk perniagaan restoran anda, kami ada pelbagai pilihan yang sesuai untuk keperluan anda. Kami telah membantu pemilik perniagaan makanan dan minuman untuk memiliki alatan dapur komersial dengan bajet yang minimum. Anda juga jangan risau tentang kualiti, kerana juruteknik kami yang berpengalaman akan melakukan servis dan pemeriksaan sebelum menghantar kepada pelanggan. Kami di sini membantu anda untuk mendapatkan peralatan dapur terpakai yang berkualiti dengan harga yang murah.

Harga Yang Jimat & Berpatutan

Kami juga menawarkan pelbagai promosi yang menarik dengan harga yang tersangat murah pada setiap bulan dan menjelang hari-hari perayaan. Jadi jangan lepaskan peluang untuk merebut segala promosi-promosi yang kami tawarkan. Jangan risau kerana kami buka pada setiap hari. Jom datang ke Murah Kitchen sekarang dan kami berjanji akan memberikan servis yang terbaik untuk anda semua.

Murah Kitchen @  K360 by Kitchen Arena
Lot 3210, Jln Balakong.
Kwsn Perindustrian Kg Baru Balakong.
43300 Seri Kembangan. Selangor

Online Valuation!!
Logo
Reset Password