Enam Cara Pintar Kombi Seperti RATIONAL Menambah Baik Dapur Komersial

Apabila membuat keputusan untuk membeli kombi baharu, anda perlu mempertimbangkan penambahbaikan yang akan dilakukan oleh peralatan dapur komersial pada dapur anda.

Dengan rangkaian ciri pintar yang ditawarkan oleh ketuhar kombi moden, ia pastinya merupakan peralatan memasak komersial yang paling dicari. Berikut ialah enam cara pintar gabungan seperti RATIONAL akan meningkatkan operasi dapur anda.

1. Boleh menggantikan atau mengurangkan jumlah peralatan memasak tradisional di dapur

Keupayaan memasak pelbagai fungsi yang menggunakan haba, stim atau gabungan kedua-duanya, mencapai teknik memasak yang sama seperti sehingga dua atau lebih peralatan tradisional. Ia boleh menggantikan unit seperti ketuhar perolakan, pengukus, penggoreng atau gril yang boleh mencipta sehingga 30% lebih banyak ruang dapur. Dengan unit yang tersedia dalam 6, 10 atau 20 dulang, terdapat saiz yang sesuai dengan mana-mana tapak dapur.

2. Kaedah memasak baru dan trending boleh diperkenalkan yang mungkin tidak dapat dilakukan dengan peralatan sedia ada

Proses memasak pintar RATIONAL membolehkan pelbagai kaedah memasak yang inovatif menggunakan hanya satu unit. Anda boleh menggunakan kombi yang sama untuk bakar, panggang, kukus, rebus dan banyak lagi, semuanya dalam satu unit.

3. Bilangan jam yang memerlukan tenaga kerja mahir boleh dikurangkan

Dengan hanya beberapa sentuhan panel paparan maklumat, mana-mana kakitangan di dapur dapat mengendalikan RATIONAL. Panel paparan menampilkan resipi yang telah diprogramkan dan proses memasak yang boleh ditetapkan dengan hanya satu sentuhan. Makluman yang diprogramkan yang berguna juga akan menggesa kakitangan dapur apabila tiba masanya untuk bertindak balas manakala proses memasak semalaman membolehkan pengeluaran tanpa pengawasan. Selain itu, semua maklumat ini boleh dipaparkan dengan mudah dalam 58 tetapan bahasa.

Untuk kemudahan penggunaan yang lebih hebat, RATIONAL memperkenalkan ConnectedCooking, platform yang benar-benar membolehkan anda memasak dari ketuhar RATIONAL anda dari jauh. Anda boleh memanaskan ketuhar anda dari keselesaan rumah anda, bermakna lebih sedikit masa bekerja dan lebih banyak masa lapang.

4. Pematuhan HACCP disokong

Data HACCP penting seperti suhu dan masa memasak direkodkan dengan RATIONAL. Data ini boleh disimpan dan diekstrak untuk menjadikan pelaporan HACCP lebih mudah. Ini bermakna anda tidak perlu risau apabila pemeriksa kesihatan singgah.

5. Pembersihan menjadi lebih mudah

Keperluan membersihkan peralatan biasanya menjadi tugas di mana-mana dapur komersial tetapi unit RATIONAL iCombi Pro akan membersihkan dan menyah kerak sendiri. Unit ini akan memberi isyarat bila pembersihan diperlukan dan tahap kebersihan yang diperlukan. Anda juga boleh menjadualkan pembersihan untuk diselesaikan tanpa pengawasan semalaman.

Yang penting, tablet pembersih digunakan dan bukannya bahan kimia cecair yang merupakan kos tetap dan mengurangkan sentuhan dan pendedahan bahan kimia kepada kakitangan.

6. Sokongan perkhidmatan selepas jualan

Membeli RATIONAL hanyalah permulaan. Dengan jaminan 2 tahun, sokongan selepas perkhidmatan termasuk akses kepada latihan, perpustakaan resipi dan ChefLine® yang berdedikasi. Kakitangan penyelenggaraan teknikal yang terlatih dan alat ganti juga hanya perlu dihubungi melalui telefon.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang RATIONAL, hubungi kami hari ini.

Online Valuation!!
Logo
Reset Password